• Heldere werkwijze

  Elke nieuwe opdracht wordt tot in detail met u doorgesproken, zodat wij efficiënt uw beelden kunnen bewerken. U ontvangt altijd eerst een offerte en de levertijd wordt in overleg afgesproken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Want wij willen niet alleen goed werk leveren, maar ook onze afspraken nakomen.

 • Mail ons een voorbeeld

  U mailt een JPEG van de beelden die bewerkt moeten worden. De opdrachtomschrijving kunt u mailen of telefonisch doorgeven. Daarna ontvangt u z.s.m. een offerte.

 • Upload high-res bestanden

  Na akkoord op de offerte kunt u de high-res beelden voor digitale beeldbewerking naar ons uploaden via WeTransfer, Yousendit of Dropbox.

 • Levertijd

  U ontvangt de bewerkte beelden z.s.m. retour afhankelijk van de omvang van de opdracht. Leveringstermijnen worden altijd in overleg bepaald. Wanneer de bestanden bewerkt zijn dan ontvangt u een jpeg of high-res beeld ter akkoord.

 • Download bewerkte bestanden

  Wanneer de bestanden akkoord zijn, ontvangt u een link via Wetransfer, Yousendit of Dropbox om de bewerkte bestanden te downloaden.

In goede handen

Soms vinden fotografen het moeilijk om beeldbewerking uit te besteden. Alsof ze hun kind voor de eerste keer naar school lees verder…