Beeldmanipulatie

Bij beeldmanipulatie worden verschillende beelden of belichtingen tot een mooi en realistisch geheel gemonteerd. De mogelijkheden zijn ongekend: van auto’s in een ander landschap tot het inmonteren van binnenkantjes  in kledingfotografie.

Ook het combineren van beelden met Computer Generated Images (CGI) behoort tot de mogelijkheden. Dit zijn hoogwaardige beelden die worden vervaardigd met 3D-software.

Beeldoptimalisatie

Wij optimaliseren de kleuren van uw foto’s voor een realistisch en natuurgetrouw beeld.
Wij voorzien uw foto’s van de juiste witbalans, kleurtemperatuur en belichting, zodat de kleuren met de werkelijkheid overeenstemmen.
Dit gebeurt natuurlijk op gekalibreerde beeldschermen. U kunt het beste RAW-bestanden aanleveren voor een optimaal resultaat.

Voor het maken van High Dynamic Range afbeeldingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bewerken uw beelden met oog voor detail en gevoel voor trends, gebruikmakend van de nieuwste software.

Beeldretouche

Bij beeldretouche worden vlekjes, oneffenheden of storende elementen in het beeld weggeretoucheerd. Bij mode- en andere commerciële fotografie passen wij vaak huidretouche toe. Dit kan variëren van lichte naturelle huidretouche tot glam/beautyretouche waarbij de structuur van de huid altijd zichtbaar blijft. In onze portfolio kunt u hiervan diverse voorbeelden bekijken.

Vrijstaand maken

Vrijstaand maken op kwalitatief hoog niveau blijft mensenwerk. Bij Berebeeld worden uw productfoto’s zeer nauwkeurig van paden of maskers voorzien. Hierdoor zijn uw beelden niet alleen geschikt om in een web-omgeving te gebruiken, maar ook op groter formaat. Uiteraard kunnen uw beelden van een nieuwe schaduw of spiegeleffect worden voorzien. Voor het loshalen van de achtergrond van complexe objecten of personen gebruiken wij verschillende technieken, zodat uw bewerkte beelden op een natuurlijke manier op een nieuwe achtergrond geplaatst kunnen worden.